Monday, November 8, 2010

BORING SAMA DENGAN BOSAN


ape korang akan buat kalau korang boring ? tido ? study ? karok ? shopping ? saye macam boring jugakla hari ni. mane tak boringnye, asyik terperap je dalam bilik. bukan saye sorang. ouzmate pun lau nak kua bilik, untuk hal yang penting2 je. kencing ke. mandi ke. amek wuduk. mamam. saye rase lau toilet dalam bilik, sumpah saye xkan jumpe kot muke dorang even 1 umah. haiya. 


dalam keboringan yang mendadak tadi, tiba-tiba skype saye b'bunyi...


Mientost : nnt g jln2 ct.park nk ? kul 5.30.
Syera : okes ! 


worhhh. nasib baik ade yang sudi ngajak saye jalan2 kt tasik. gugugu~ tasikla sgt an. takpe. sekurang-kurangnye terisi jugakla mase kosong saye arini. sudahla kosong, membosankan pulak tu. saba jela wey T_T tula, mak suh balik kampung, tak mao balik. durhaka ke camtu ? tak. tak. tak. saye da gtaw mak awal2 nape saye tak balik. tapi, saye akan balik untuk sambut bufday mak && nini saye ntey. yeay ! 


dan ini picca2 yg sempat di capture ptg td. weee ^^,


 jalan masuk ke SYURGA. bole ke camtu ?


 bodyguard saye. sgt bagus servisnye. orang jahat pon takkan berani menculik saye hokey.


 saye tak sempat senyum suweet lagi da snap. sudahnye mulut saye macam pelik. ha.. korang mesti terus nak zoom in kan pic ni semate-mate nak tengok kecacatan mulutku. cis !


saye ingat, kalau dok jalan-jalan kat taman2 gitu, takdela kua wet banyak sangat. rupe-rupenye. hampesh ! untuk makan je, saye berabeh rm6.50. bodyguard saye pulak rm5. ye, memang murah. tapi bile poket tengah kering, seringgit pon aku berabes pk taw nak dibelanjakan. grrrrr ! tapi hatiku berkata : "berabeh untuk perut takpe. jangan untuk mende len." huhu. bagush2 !



layang-layang warne warni. wahhh. suke-suke ! 


oh. seronok bawak family datang sini yee. bile saye nak ade family sendiri ? hoho.


okey bebeh. nak balik dah. gediks cket. yaww !



memandangkan saye masih dalam mood boring, maka entry yang dientrykan turut boring KOWT. hoho. ahhh. peduli hape ? ini belog haku. suke atila nak tulis pape pown ! * cukup garang tak ? ^,^



p/s : ape khabar orang kampung ? ;p





Thanks for reading ;)

No comments: