Sunday, November 7, 2010

BUKAN KALI PERTAMA



Assalamualaikum

i am Muslim yew. huuu. tarik nafas panjang2. hmmm..prottt~ T_T soly. hee. untuk pengetahuan dan tidak berpengetahuan kamu, ini bukanlah pertama kali saye menulis belog. belog pertama saye, saye sudah lupe ape die punye password. sekarang saye suda tidak dapat claim belog itu. mungkin manyak sangat termakan semot. sebab itu manyak sangat lupee. macam seday kowt Y_Y


belog kedua saye, belog biznes saye. saye wat biznes lor. kecik-kecik je. tapi bile dapat income, aty saye sangat mabeles lol. muahaha. kalau rajin, datangla && jangan lupe follow sekali saye pnye belog biznes tu yeah ! saye akan follow kamu balik. jangan risau. cube kamu klik craft comel && kamu pasti teruja. wahahaaa =DD


okey, belog ketiga saye pulak...inilah belog ketiga saye. tema yang saye pakai ialah hitam putey. kamu suka ? ape ? tak suke ? takpelah. lain kali saye buat kaler warne warni pulak untuk kamu yee. miahaha~ selepas ini, belog ini akan dihiasi dengan picca2 saye yang suweett cute pon boley. 


okey, dengan lafaz bismillahirrahmanirrahim, saye merasmikan belog ini (okey, tepuk tangan ^^,)


sekian itu sahaja. terima kasih.   

Thanks for reading ;)

2 comments:

siti faridah harun (nama penuh tu) said...

hahah,, aku first followerterbest ~ beb, letaklah shoutbox,, huhu

Syera said...

haha. yeah !
a'a. aku nga searching shoutbox gk ni.
tenkiu babe!