Wednesday, January 12, 2011

misyuya giveaway : I Love KFC



hoyeh deas ! kali ni aku join gA pulok. aku tak taw lagi nak hapdate hape kat blog aku ni ha. sebab tu lah aku menjoinkan diri kt mane2 belog yg ade wt contest && gA ni. dengan harapan blog aku tak sepi. hakhak.


sile PICIT pic di atas untuk melompat ke belog tuan punye yang buat gA ni okey. gA ni memang sangat mudah. misyuya suruh letak 1 pic kat kfc. aku pertaruhkan pic kat bawah ni.


tadaaa !


happening tak ? ^^,


kenape aku suke makan kfc ? kenape ? kenape ? sebab kfc dapat mengenyangkan perut aku. kerangupan ayam && bege die tu, buat aku termimpi-mimpi je. boleh ketagih kot. lebih lebih lagi cheesy wedges die. oh, sedap betol ! lagi satu, sebab aku suke kfc ialah, kfc murah && berbaloi ;D slurppp !




meh join berjemaah. tarikh tutup die 20 Jan 2011. sempat lagi nak wt entry cmni. jangan malu-malu hokay !




sekian sahaja. bye. bye misyuya ;p hee.  




Thanks for reading ;)

1 comment:

misyuya said...

comelnye blog..hehhe gud luck yer.